Διακρίσεις & Βραβεία

Active Business Awards

Κατά το 2015 ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ διακρίθηκε με αριστείο ως μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2015»

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Active Business Publishing με την τεχνική στήριξη της Stat Bank και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2015, αποτελώντας ένα ισχυρό βήμα για την ανάδειξη των θέσεων του επιχειρηματικού κόσμου της χώρας.

Πρόκειται για ένα θεσμό που ξεκίνησε εδώ και 12 χρόνια από τον εκδοτικό οργανισμό Active Business Publishing με την τεχνική στήριξη της Statbank, όπου αναδεικνύονται οι δυναμικότερες εταιρείες βάσει οικονομικών δεικτών από διάφορους τομείς όπως βιομηχανίας, τουρισμού εμπορίου κλπ.

 

Βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης 2015

Το ΙΑΣΩ απέσπασε βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και για το 2015

Μετά τη διάκριση του ΙΑΣΩ για την ευαισθητοποίησή του και την κοινωνική του προσφορά, αποσπώντας βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2014, ένα δεύτερο βραβείο έρχεται για τον Όμιλο ΙΑΣΩ για το 2015. Η κα. Χριστίνα Ταμπουρέα, Εμπορική Διευθύντρια του Ομίλου ΙΑΣΩ παρέλαβε το βραβείο δηλώνοντας: «Οι άνθρωποι του Ομίλου ΙΑΣΩ, πιστοί στις αξίες που διέπουν τη λειτουργία του, στέκονται αρωγοί στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και ειδικά σε περιπτώσεις που χρήζουν ιδιαίτερης βοήθειας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά την κοινωνική μας προσφορά».

Η διάθεση οικονομικής στήριξης, ιατροφαρμακευτικού ή άλλου εξοπλισμού, η παροχή δωρεάν νοσηλείας, θεραπείας και διαγνωστικών εξετάσεων, και η οικονομική ενίσχυση εκδηλώσεων σε ιδρύματα, σωματεία, γειτονικούς Δήμους, αθλητικούς συλλόγους, ΜΚΟ, αποτελούν μερικές από τις ενέργειες που πραγματοποιεί ο Όμιλος κάθε χρόνο.

 

Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2016

Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2016

Το ΙΑΣΩ βραβευμένη εταιρία στα επιχειρηματικά βραβεία "ΧΡΗΜΑ 2016" με το 2ο Βραβείο Ανάκαμψης αποτελεσμάτων!

Κάτω από αριστερά οι κ.κ.: Έλενα Ζαφειροπούλου, Account Manager Ομίλου ΙΑΣΩ, Κατερίνα Κουρούτη, Senior Account Manager ΙΑΣΩ General, Χριστίνα Ταμπουρέα, Chief Commercial Officer Ομίλου ΙΑΣΩ, Χριστίνα Κοροβέση, Product Manager ΙΑΣΩ Πάνω από αριστερά οι κ.κ.: Νάνσυ Χριστοπούλου, Product Manager ΙΑΣΩ Παίδων, Ιωάννα Ρέντη, Assistant Product Manager ΙΑΣΩ, Χρύσα Θεοδώρου, Υπεύθυνη Τμήματος Marketing & Επικοινωνίας ΙΑΣΩ General.

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Νewsletter


Με την περιήγησή σας στο filoktitis.com.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.