Δελτία Τύπου 2015

Το παρών έδωσε η βασική ομάδα γυναικών VOLLEY του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ στις 25 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας- Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ,μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Εν όψει της νέας αθλητικής περιόδου οι αθλητές της Πυγμαχίας του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, Ράλλης, Ριτζάκης, Περδικάρης, Χολίδης, Σαρρής, Παπανικολάου, κ.α. έδωσαν το παρόν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας - Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ, μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015 και υποβλήθηκαν σε πλήρη εργομετρικό έλεγχο από τον συνεργάτη Βιοχημικό- Διαιτολόγο Γιάννη Τσεκούρα.

Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ διακρίθηκε με αριστείο ως μια από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες, στην εκδήλωση επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds   of the Greek Economy 2015».

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι παίκτες της βασικής ομάδας Ποδοσφαίρου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ - μέλος του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ και υποβλήθηκαν σε πλήρη εργομετρικό έλεγχο πριν την έναρξη της φετινής αθλητικής χρονιάς.

Συμμετοχή του Φιλοκτήτη στο 2ο Conference Workshop

Στο πλαίσιο του 2ου Conference Workshop στην "Εφαρμογή Βλαστοκυττάρων στην Αναγεννητική Ιατρική και Κυτταρομετρία Ροής", ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ έδωσε δυναμικό παρόν με την ομιλία του Επιστημονικού Διευθυντή κ. Γιώργου Βησσαράκη -Ιατρού Αποκατάστασης, με τίτλο "Αναγεννητικές και Βιολογικές Θεραπείες σε μυοσκελετικές παθήσεις - Η ελληνική πραγματικότητα", καθώς επίσης και με την αναρτημένη ανακοίνωση (poster) του κ. Παναγιώτη Καραγκούνη - Ιατρού Αποκατάστασης με τίτλο "Η σημασία της υπερηχογραφικής καθοδήγησης στις εγχύσεις αυξητικών αιμοπεταλιακών παραγόντων για τη θεραπεία των παθολογικών καταστάσεων της ωμικής ζώνης", η οποία και βραβεύθηκε ως η καλύτερη αναρτημένη ανακοίνωση του Συνεδρίου.

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Νewsletter


Με την περιήγησή σας στο filoktitis.com.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.