Δελτία Τύπου 2014

Η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ επανέλαβε πλήρη εργομετρικό έλεγχο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποθεραπείας- Αποκατάστασης ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ ,μέλος του Ομίλου ΙΑΣΩ, στις 28 και 29 Δεκεμβρίου 2014.

Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου οι εργαζόμενοι και οι νοσηλευόμενοι του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ γιόρτασαν όλοι μαζί τον ερχομό των Χριστουγέννων.

Ο Γενικός Διευθυντής κ. Ν. Παπαευσταθίου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και γρήγορη ανάρρωση σε όλους του ασθενείς και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία του σε αυτό το δύσκολο έργο.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Το Κέντρο Αποθεραπείας-Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» εορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ και στη βάση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ παρέχει συνεδρίες φυσικοθεραπείας με 50% έκπτωση για ολόκληρο το μήνα Δεκέμβριο  σε άτομα ΑμεΑ απαντώντας  έτσι  στις  ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας  μέσα στη δυσμενή οικονομική περίοδο.

banner fysikotherapeia dec

Με επιτυχία διεξήχθη η 1η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ στο Κέντρο μας την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Την ημερίδα χαιρέτησε ο Διευθυντής Νευροχειρουργικής Θεραπευτηρίου «ΥΓΕΙΑ» κ. Α. Ανδρέου.

Επίτιμος καλεσμένος ο Καθηγητής Χειρουργικής κ. Β. Γολεμάτης.

Το Κέντρο Αποθεραπείας - Αποκατάστασης «ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» στη βάση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΙΑΣΩ και με παράδοση κοινωνικής ευαισθησίας παρέχει συνεδρίες φυσικοθεραπείας αποκλειστικά απογευματινές ώρες με 50% έκπτωση για ολόκληρο το μήνα  Οκτώβριο  απαντώντας  έτσι  στις  ανάγκες και απαιτήσεις της κοινωνίας για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας  και μέσα στη δυσμενή οικονομική περίοδο.

 

50% έκπτωση στις Φυσικοθεραπείς

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Νewsletter


Με την περιήγησή σας στο filoktitis.com.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.