Δελτία Τύπου 2013

Με απόλυτη επιτυχία έλαβε χώρα η 2η Ημερίδα Βελονισμού «Ο Βελονισμός στην Αποκατάσταση» που διεξήχθη το Σάββατο 16 Νοεμβρίου , στις εγκαταστάσεις του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ.

Σκοπός της Ημερίδας ήταν να δοθεί το στίγμα των εξελίξεων στο χώρο του Βελονισμού και να παρουσιαστούν μελέτες και στατιστικά της ομάδας.

Το Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Φιλοκτήτης διοργανώνει την 2η επιστημονική ημερίδα με τίτλο "Ο Βελονισμός στην Αποκατάσταση" στις 16 Νοεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις του. Η ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις από διακεκριμένα στελέχη του Φιλοκτήτη από τις 9.00 - 14.00. Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα 

Η παρουσία του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής και Μεσογαίας κ.κ. Νικόλαου στο Κέντρο μας ήταν ιδιαίτερα τιμητική και τα λόγια του ήταν πολύτιμα και ενθαρρυντικά τόσο για τους νοσηλευόμενους όσο και για το προσωπικό του Κέντρου.

Ο Σεβασμιότατος επισκέφθηκε θαλάμους ασθενών και στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τον Γενικό Διευθυντή του Κέντρου κ. Νικόλαο Παπαευσταθίου. Μεταξύ άλλων συζητήθηκε και η δυνατότητα συνεργασίας με τη Μητρόπολη σε θέματα παροχής θεραπειών σε βαρέως πάσχοντες και άπορους.

Με σύγχρονες υποδομές υψηλών προδιαγραφών, ρομποτική τεχνολογία αιχμής στην υπηρεσία της αποκατάστασης, ανθρωποκεντρική φιλοσοφία και διεπιστημονική ομάδα κορυφαίων στον τομέα τους ειδικών γιατρών με μεγάλη εμπειρία, ο «Φιλοκτήτης» αποτελεί πρότυπο Κέντρο Αποθεραπείας & Αποκατάστασης, παρέχοντας άριστες ιατρικές υπηρεσίες και μία ειδική και εξατομικευμένη ομάδα αποκατάστασης στη διάθεση κάθε ασθενή.

Με υπερηφάνεια, συγκίνηση και τις θερμότερες ευχές για νίκες , o Φιλοκτήτης χαιρέτισε τις αθλήτριες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. 

Ο Φιλοκτήτης  Επίσημος Υποστηρικτής των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ και BEACH VOLLEΥ,  ανέλαβε την πλήρη κάλυψη των Εργομετρικών ,Μικροβιολογικών –Βιοχημικών, θεραπειών  και άλλων εξετάσεων για τους αθλητές και τις αθλήτριες των Εθνικών Ομάδων.

Περισσότερα Άρθρα...

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Νewsletter


Με την περιήγησή σας στο filoktitis.com.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.