ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΗ

Ο Οδηγός για την
Αποκατάσταση και Αποθεραπεία σας στον Φιλοκτήτη

Πληροφορίες για Εισαγωγή

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε κατόπιν σύστασης του περιστατικού σας για εσωτερική νοσηλεία ή ως εξωτερικός ασθενής.

ενημερωθείτε για τον προγραμματισμό σας

Όσο είστε στο Κέντρο

Σε μια ενότητα σας έχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για τη διαμονή σας στο Φιλοκτήτη.

προετοιμάστε την επίσκεψη σας

Κάλυψη Ασφαλιστικού Φορέα

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το τι απαιτείται απο συμβεβλημένους ασφαλιστικούς φορείς πριν την εισαγωγή ασθενή ή την ένταξη ως εξωτερικός ασθενής.  

ενημερωθείτε αναλυτικά

Γιατί να επιλέξετε τον Φιλοκτήτη;

Τα προτεινόμενα θεραπευτικά προγράμματα προσαρμόζονται στις ανάγκες εκάστοτε ασθενή μας, ξεχωριστά.  Είμαστε αφοσιωμένοι στο να σας βοηθήσουμε να νιώσετε ξανά όπως θέλετε και να επιστρέψετε στη ζωή σας με όσο το δυνατόν περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση. 

Γνωρίζουμε τι κάνουμε και οι εκατοντάδες ασθενείς που μας εμπιστεύονται κάθε χρόνο αποτελούν τη μεγαλύτερη απόδειξη. Διαθέτουμε τις απαιτούμενες πιστοποιήσεις για τις εφαρμοζόμενες διαδικασίες μας και κάθε πρωτόκολλο που εφαρμόζουμε είναι υπό τη συνεχή παρακολούθηση της διεπιστημονικής μας ομάδας. 

πώς είναι να είσαι ασθενής στο Φιλοκτήτη;

Ιστορίες Ασθενών μας

Ενημερωθείτε για την εμπειρία άλλων οικογενειών και ασθενών στο Φιλοκτήτη. Βρείτε την απαιτούμενη υποστήριξη αλλά και έμπνευση από τη δική τους εμπειρία στο Φιλοκτήτη.

Διεθνείς Ασθενείς

Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ διαθέτει πολυετή εμπειρία στην νοσηλεία ασθενών απο το εξωτερικό. Η ομάδα αποκατάστασης έχει ως στόχο την άνετη και ευχάριστη διαμονή του ασθενή ενώ δύναται να παρέχει υπηρεσίες on demand.

Διεπιστημονική Ομάδα

Μεταφορά Ασθενή

Θέσεις Εργασίας

Πεύκων & Πεισιστράτου, 19441 Καρελλάς Κορωπί Αττικής

Image
Image

Πεύκων & Πεισιστράτου, 19441 Καρελλάς Κορωπί Αττικής