Χώρος Αυξημένης Φροντίδας

Ο Χώρος Αυξημένης Φροντίδας (ΧΑΦ) απευθύνεται σε ασθενείς που χρήζουν μετεγχειρητικής φροντίδας ή προέρχονται από ανώτερο επίπεδο φροντίδας (συχνά μετά την αποδέσμευση από τον αναπνευστήρα στη ΜΕΘ) και βρίσκονται στην πρώιμη φάση της αποκατάστασης.

O Χώρος Αυξημένης Φροντίδας στο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ, είναι εξοπλισμένος και επανδρωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και παραιατρικό προσωπικό.

Η ομάδα αποκατάστασης αποτελείται από Εντατικολόγο, Φυσίατρο, Παθολόγο, φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, υδροθεραπευτές, λογοθεραπευτές, διατροφολόγο.

μιλήστε μαζί μας

Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ διαθέτει 4 ειδικά διαμορφωμένες κλίνες XΑΦ, όπου δύναται να νοσηλεύσει ασθενείς με σταθερά ζωτικά σημεία και σταθερή κλινική εικόνα αλλά χρήζουν εντατικής φροντίδας αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Η ομάδα αποκατάστασης εφαρμόζει το θεραπευτικό πλάνο στα πολύ πρώιμα στάδια της νοσηλείας για να συμβάλλει όσο το δυνατόν συντομότερα στην αποκατάσταση του ασθενή, με στόχο την ελαχιστοποίηση και διαχείριση των επιπλοκών, καθώς και τη μέγιστη λειτουργική αποκατάσταση του ασθενή.

Κορυφαία Τεχνογνωσία

Διεπιστημονική ομάδα ειδικών σχεδιάζει το σχέδιο θεραπείας κάθε ασθενή

Η διεπιστημονική ομάδα του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ περιλαμβάνει έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, εστιασμένους στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα ή πολυπλοκότητα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε την πιο εξειδικευμένη φροντίδα.

Image

Ότι καλύτερο έχω συναντήσει!!!!
Είναι όλοι τους εξαιρετικοί θεραπευτές!!!!!
Δίνουν και την ψυχή του για τους ασθενείς!!!!

Στόχος μας η εφαρμογή πλάνου θεραπείας που εξασφαλίζει να νιώσετε ξανά όπως θέλετε και να επιστρέψετε στη ζωή σας με όσο το δυνατόν περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση.

Κάντε το επόμενο βήμα

Πληροφορίες για Εισαγωγή

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε κατόπιν σύστασης του περιστατικού σας για εσωτερική νοσηλεία ή ως εξωτερικός ασθενής.

ενημερωθείτε για τον προγραμματισμό σας

Όσο είστε στο Κέντρο

Σε μια ενότητα σας έχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για τη διαμονή σας στο Φιλοκτήτη.

ενημερωθείτε αναλυτικά

Κάλυψη Ασφαλιστικού Φορέα

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το τι απαιτείται απο συμβεβλημένους ασφαλιστικούς φορείς πριν την εισαγωγή ασθενή ή την ένταξη ως εξωτερικός ασθενής.  

ενημερωθείτε αναλυτικά
Image
Image

Πεύκων & Πεισιστράτου, 19441 Καρελλάς Κορωπί Αττικής