Το Κέντρο διαθέτει 125 κλίνες, κατανεμημένες σε δύο ορόφους, σε μια καταπράσινη έκταση 75 στρεμμάτων στο Κορωπί Αττικής και προσφέρει υπηρεσίες αποκατάστασης σε ενήλικες και παιδιά που πάσχουν από παθήσεις και κακώσεις του νευρικού, μυοσκελετικού και καρδιαγγειακού συστήματος καθώς και άλλες παθήσεις που προκύπτουν μετά από νοσηλεία, τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση.

ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ

Η Διαμονή σας

Τα δωμάτια νοσηλείας είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για άνετη διαμονή. Το κέντρο διαθέτει μεταξύ άλλων, χώρους διημέρευσης ασθενών, φυσικοθεραπευτήρια, θεραπευτικές πισίνες, τμήμα εργοθεραπείας, λογοθεραπείας, ψυχολογίας, κλινικής διαιτολογίας, εσωτερική κουζίνα προετοιμάσιας γευμάτων, τμήμα υποδοχής.

Σε όλα τα δωμάτια διατίθεται: Internet, τηλέφωνο, τηλεόραση, άνετο μπάνιο προδιαγραφών (με ντουζιέρα), κλιματισμός ψύξης / θέρμανσης, ντουλάπα αποσκευών, χρηματοκιβώτιο κ.α.

Επίσης, το Κέντρο διαθέτει: εξωτερικό και υπόγειο parking και καφετέρια.

Συχνές Ερωτήσεις

Ποιο είναι το απαιτούμενο διάστημα παραμονής και νοσηλείας;

Το διάστημα νοσηλείας καθορίζεται από την πάθηση και τη βαρύτητα αυτής καθώς και την κλινική εικόνα του ασθενή.

Κορυφαία Τεχνογνωσία

Διεπιστημονική ομάδα ειδικών σχεδιάζει το σχέδιο θεραπείας κάθε ασθενή

Η διεπιστημονική ομάδα του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ περιλαμβάνει έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, εστιασμένους στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα ή πολυπλοκότητα του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε την πιο εξειδικευμένη φροντίδα.

Image

Ότι καλύτερο έχω συναντήσει!!!!
Είναι όλοι τους εξαιρετικοί θεραπευτές!!!!!
Δίνουν και την ψυχή του για τους ασθενείς!!!!

Στόχος μας η εφαρμογή πλάνου θεραπείας που εξασφαλίζει να νιώσετε ξανά όπως θέλετε και να επιστρέψετε στη ζωή σας με όσο το δυνατόν περισσότερη ανεξαρτησία και αυτοπεποίθηση.

Κάντε το επόμενο βήμα

Πληροφορίες για Εισαγωγή

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε κατόπιν σύστασης του περιστατικού σας για εσωτερική νοσηλεία ή ως εξωτερικός ασθενής.

ενημερωθείτε για τον προγραμματισμό σας

Όσο είστε στο Κέντρο

Σε μια ενότητα σας έχουμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζεται για τη διαμονή σας στο Φιλοκτήτη.

προετοιμάστε την επίσκεψη σας

Κάλυψη Ασφαλιστικού Φορέα

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το τι απαιτείται απο συμβεβλημένους ασφαλιστικούς φορείς πριν την εισαγωγή ασθενή ή την ένταξη ως εξωτερικός ασθενής.  

ενημερωθείτε αναλυτικά
Image
Image

Πεύκων & Πεισιστράτου, 19441 Καρελλάς Κορωπί Αττικής