Οδηγίες Πρόσβασης

Πρόσβαση στον ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ

  • Από Βόρεια Προάστεια και Ανατολική Αττική.Προσεγγίζουμε τον κόμβο στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής και στρίβουμε στην Λεωφόρο Λαυρίου. Συνεχίζοντας ευθεία στη Λ. Λαυρίου με κατεύθυνση προς Κορωπί και λίγο μετά από την ΤΑΒΕΡΝΑ "ΦΩΛΙΑ", στρίβουμε δεξιά στη Λ. Καρελλά και προς τον Ιερό Ναό Αγ. Φανουρίου. Συνεχίζουμε ευθεία και όταν φτάσουμε στη μάνδρα όπου ξεκινούν οι εγκαταστάσεις του Π.Α.Ο. (υπάρχει και επιγραφή του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ) στρίβουμε δεξιά (οδός Πεισιστράτου) και όλο ευθεία βρίσκεται η είσοδος στην αριστερή πλευρά.
  • Από Αττική οδό.Βγαίνουμε στη 18η Έξοδο προς Παιανία και παίρνουμε την δεξιά λωρίδα. Προχωρούμε ευθεία και μετά από 2 περίπου χλμ. στο φανάρι που συναντούμε στρίβουμε αριστερά στη Λεωφόρο Λαυρίου με κατεύθυνση προς Κορωπί (στην διχάλα που συναντούμε λίγο πιο κάτω επί της Λεωφόρου Λαυρίου, παίρνουμε την δεξιά κατεύθυνση). Κατόπιν και λίγο μετά από την ΤΑΒΕΡΝΑ "ΦΩΛΙΑ", στρίβουμε δεξιά στη Λ. Καρελλά και προς τον Ιερό Ναό Αγ. Φανουρίου. Συνεχίζουμε ευθεία κι όταν φτάσουμε στη μάνδρα όπου ξεκινούν οι εγκαταστάσεις του Π.Α.Ο. (υπάρχει και επιγραφή του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ) στρίβουμε δεξιά (οδός Πεισιστράτου) και όλο ευθεία βρίσκεται η είσοδος στην αριστερή πλευρά.
  • Από Νότια Προάστια (Γλυφάδα, Πειραιά κ.λ.π.).Από την Λ. Βάρης - Κορωπίου, περνώντας το τούνελ συνεχίζουμε ακολουθώντας την επιγραφή προς Κορωπί. Μετά το Κέντρο Υγείας Κορωπίου (το οποίο βρίσκεται δεξιά στη Λ. Λαυρίου) και μετά από δύο χιλιόμετρα περίπου (υπάρχει μία BP) στρίβουμε αριστερά στη Λ. Καρελλά και προς τον Ιερό Ναό Αγ. Φανουρίου. Συνεχίζουμε ευθεία κι όταν φτάσουμε στη μάνδρα όπου ξεκινούν οι εγκαταστάσεις του Π.Α.Ο. (υπάρχει και επιγραφή του ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ) στρίβουμε δεξιά (οδός Πεισιστράτου) και όλο ευθεία βρίσκεται η είσοδος στην αριστερή πλευρά.

Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Κρωπίας για σύνδεση με τον ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ

Με πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου από το 2014, ο Δήμος Κρωπίας έχει εισάγει την υπηρεσία δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας προς Καρελά. Η δημοτική συγκοινωνία εκτελεί δύο δρομολόγια ημερησίως (εκτός έκτακτων αναβολών που καθορίζονται από την Υπηρεσία του Δήμου)

Αν επιθυμείτε να έλθετε στον ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ (οδός Πεισιστράτου), παρακαλούμε συμβουλευτείτε τα δρομολόγια της δημοτικής συγκοινωνίας στον επισυναπτόμενο πίνακα πατώντας εδώ.

Blog

Πρόσφατα Νέα

Συνδρομή My Life

Συμπληρώστε τη φόρμα συνδρομής για να λαμβάνετε ΔΩΡΕΑΝ το περιοδικό My Life. Μετάβαση στη φόρμα 

ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ Νewsletter


Με την περιήγησή σας στο filoktitis.com.gr αποδέχεστε την χρήση cookies.